Home > Inwoners > Nieuws > Gewenningsperiode cameratoezicht autoverkeer centrum verlengd tot en met 30 april

Gewenningsperiode cameratoezicht autoverkeer centrum verlengd tot en met 30 april (04-04-2019)

Sinds december vorig jaar zijn er in het centrum camera’s die de selectieve toegang van het autoverkeer in de binnenstad mogelijk maken. Er was een gewenningsperiode ingesteld tot eind februari. Deze wordt nu verlengd tot en met 30 april. In deze periode worden er geen boetes uitgedeeld.

Uitleg over de overtreding

Mensen ontvangen een brief met een uitleg over de overtreding: het binnenrijden van de geslotenverklaring zonder geldige ontheffing. Vanaf 1 mei zullen bestuurders een boete krijgen als zij meer dan 1 keer een overtreding begaan.