Home > Inwoners > Nieuws > In het nieuwe jaar ook weer cursus Digisterker

In het nieuwe jaar ook weer cursus Digisterker (30-11-2017)

digisterker curus bibliotheek

De bibliotheek Nijkerk én Hoevelaken gaan in het nieuwe jaar verder met gratis cursussen Digisterker. Regelt u uw dagelijkse zaken al digitaal? Online bestellen én betalen, snel informatie opzoeken, contact houden met anderen, belastingaangifte doen. Vindt u dat ‘gewoon’ moeilijk? Meldt u dan aan voor de cursus Digisterker.

Deelname aan de cursus Digisterker is gratis en het is niet nodig om lid te zijn van de Bibliotheek. Wel betaalt u voor het werkboek, de kosten daarvan zijn €10,00. Aanschaf van het werkboek is noodzakelijk.

Cursus is in kleine groepjes

De cursus wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker docenten in kleine groepjes in zowel de bibliotheek van Hoevelaken als Nijkerk. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op meerdere momenten zowel overdag als ‘s avonds. U kunt zich nu al aanmelden. Zodra er voldoende deelnemers zijn, krijgt u bericht over de cursusplaats en datum. Aanmelden kan telefonisch: 033 – 2450014 of via de website www.bibliotheeknijkerk.nl