Home > Inwoners > Nieuws > Inleveren van afgedankte elektrische apparaten loont

Inleveren van afgedankte elektrische apparaten loont (29-06-2018)

Apparaten en lampen zijn meer waard dan u denkt! Voor uzelf, anderen of het milieu.

Lever uw afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) bij Wijkloclatie 'De Flier'. Daarmee maakt de Voedselbank in Nijkerk kans op een sponsorcheque weg van €1.000,- Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.

Punten voor de Voedselbank

Wie op de Wijklocatie 'De Flier' e-waste inlevert, kan ter plekke met een smartphone inchecken op de Wecycle-actiesite. GPS (Global Positioning System) stelt vast of de inwoner echt op de Milieustraat is. Vervolgens scoort de inwoner punten voor het lokale goede doel. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van €1.000,- voor het goede doel. De inleveraar maakt zelf ook kans op een prijs. Deze actie loopt tot en met 31 augustus bij alle gemeenten die samenwerken met Wecycle. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.