Home > Inwoners > Nieuws > Inspiratiebijeenkomst Jeugdprogramma 12 november

Plaatje van gezin

12 november 2019 tussen 17.00 en 21.30 uur
Kade 10, Westkadijk 10, 3861 MB Nijkerk

Na de vaststelling van het Jeugdprogramma Een Kind en gezinsvriendelijk gemeente Nijkerk 2019-2023, heeft de gemeente Nijkerk besloten om ieder jaar een activiteitenplan op te stellen in samenspraak met de samenleving en de betrokken professionals.

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse inspiratie-bijeenkomst van het Jeugdprogramma met 2020 in het vizier. Tijdens deze avond worden er enkele thema’s belicht om met de deelnemers een verdiepingsslag te maken.

Het programma

• Inloop met soep en een broodje
  • De wethouder Nadya Aboyaakoub heet u welkom
  • Programma GIRFEC, gastspreker Bill Alexander - (in het Engels)
  • Guus Schrijvers
  • Toelichting op samenwerkings thema’s
                   Thema 1: Samen Starten Nijkerk, Kansrijke Start (de eerste 1000 dagen van één kind)
                   Thema 2: Ketenaanpak overgewicht
                   Thema 3: Tijdig herkennen & ondersteunen school als vindplaats
                   Thema 4: De Nijkerkse Sociale Route (eigen kracht)
  • Afsluiting met een borrel

Wilt u hierbij aanwezig zijn of kent u iemand die hierbij aanwezig wil zijn? Meld u dan s.v.p. aan via de link: aanmelden Jeugdprogramma Nijkerk.
Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Amber van Veldhuizen via het telefoonnummer 14 033.
Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Henk Krooi en/of Vinita Simonse via jeugdprogramma@nijkerk.eu.

In onderstaand document vindt u wat meer informatie over de sprekers op de bijeenkomst.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK