Home > Inwoners > Nieuws > Invest Projects B.V. bouwt in Nijkerk

Invest Projects B.V. bouwt in Nijkerk (15-11-2017)

In de loop van dit jaar bouwt Invest Projects een bedrijfsverzamelgebouw op een kavel van 2155m2 aan de Riddererf. Nijkerkse kleinere ondernemers kunnen een deel van het pand kopen. Dit blijkt een succes, alle units zijn al verkocht. Het nieuwe pand komt te staan tussen Itec Industries en het verzamelgebouw van Beursdesk en Fastfood Support B.V

Wethouder Patricia van Loozen: "De goede geografische ligging, direct aan de afslag aan de A28, is perfect voor de kleinere Nijkerkse ondernemers die verhuizen naar de Riddererf. Mooi dat op deze manier de wat kleinere ondernemers een kans krijgen om een eigen bedrijfspand aan te kopen, op een mooie plek, die goed bereikbaar is”.

Invest Projects B.V.

Invest Projects B.V. heeft al diverse succesvolle projecten gerealiseerd in de regio en weet na marktonderzoek vraag naar bedrijfsuntis en aanbod op samen te brengen. Het bedrijf heeft een goede samenwerking met een vaste architect en realiseert zakelijke units. Door deze doordachte aanpak maakt het bedrijf het voor beginnende ondernemers mogelijk om een eigen bedrijfspand te bekostigen.

Ligging kavels De Flier

Bedrijventerrein De Flier ligt ten zuiden van Nijkerk langs de A28, afslag Nijkerk Zuid/Vathorst. In het noorden grenst het bedrijventerrein aan het kleinere bedrijventerrein Arkerpoort en de woonwijk Corlaer. De zuidkant en de oostkant grenzen aan agrarisch gebied. Voor een deel ligt het gebied langs de A28 Amersfoort/Zwolle. Op dit bedrijventerrein zijn nog voldoende kavels te koop. De gemeente staat altijd open voor een gesprek met geïnteresseerden. Meer informatie is te vinden op de website: www.nijkerka28.nl.