Home > Inwoners > Nieuws > Inzameling oud papier in de vakantie

Inzameling oud papier in de vakantie (10-07-2017)

In de zomervakantie, van 8 juli tot en met 20 augustus, zijn een aantal vast opgestelde papiercontainers open. De locaties zijn: de Willem Alexanderschool, De Koningslinde, de Ichtus en de Nijeboulers, de Appelgaard. De container bij de Nijkerkse crossfietsclub is in de zomervakantie op de gebruikelijke trainingsavonden (ma-woe-do) open. Elke maandag tijdens de vakantie staat bij de Oranje Nassauschool de grote papiercontainer.

Milieustraat of de retourettes van de Albert Heijn

De overige vast opgestelde containers zijn gesloten van 8 juli tot en met 20 augustus. De container bij de Schimmelpenninck van der Oyeschool is beperkt gesloten van 17 juli tot 14 augustus. U kunt uw papier tijdens de vakantieperiode altijd kwijt bij de milieustraat of de retourettes van de Albert Heijn en de ondergrondse containers bij de Boni Wheemplein en Zandoogje. Denkt u erom dat er alleen papier en karton wordt gebracht. Overige dingen zoals o.a. sappakken en plastic horen niet bij het papier. Daarvoor kunt u terecht bij milieupleinen , retourettes en de milieustraat.