Home > Inwoners > Nieuws > Kent u Wegwijzer Nijkerk?

Kent u Wegwijzer Nijkerk? (12-02-2019)

De Wegwijzer Nijkerk is hét kompas op het gebied van zorg, welzijn, maatschappij, cultuur, opleiding, werk en inkomen. Een handige website waarop u eenvoudig kunt zien welk lokaal aanbod of welke professional past bij de vraag die u heeft. Kijk op www.wegwijzernijkerk.nl!

De Wegwijzer Nijkerk is opgezet en wordt beheerd door vijf samenwerkende partijen in de gemeente Nijkerk: de bibliotheek, gezondheidscentra, Sigma, het Jeugd en Jongerenwerk en de gebiedsteams/gemeente. Deze partijen hebben besloten met de Wegwijzer te starten omdat er vanuit de samenleving allerlei signalen kwamen dat er behoefte was aan zo’n lokale website. Iemand die in onze gemeente op zoek is naar lokale zorg, ondersteuning of een culturele activiteit of sport ziet al snel door de bomen het bos niet meer.  Er is zoveel aanbod!  De Wegwijzer helpt inwoners van de gemeente op weg.

Maar, de Wegwijzer Nijkerk is veel meer dan een zoekmachine en geeft interessante lokale  achtergrondinformatie, een activiteiten-kalender en het laatste nieuws. Er is ook een chatmogelijkheid. In de loop van de tijd komt er meer lokale informatie, met verdiepingen op thema en met bijvoorbeeld ook filmpjes.  De Wegwijzer is dus nog niet af, maar groeit door!

Meldt uw organisatie aan

Bent u of Is uw organisatie actief op het gebied van zorg, welzijn, maatschappij, cultuur, opleiding, werk en inkomen? Maar staat u nog niet op de Wegwijzer? Meldt u dan (gratis) aan, zodat ook u via de Wegwijzer te vinden bent!