Home > Inwoners > Nieuws > Let op: FMR Producties enige uitgever officiële gemeentegids

Let op: FMR Producties enige uitgever officiële gemeentegids (04-10-2019)

inwoners/nieuws_42047/item/let-op-fmr-producties-enige-uitgever-officiele-gemeentegids_47230.html
Bij ons is een melding binnengekomen van een bedrijf die telefonisch is benaderd voor een advertentie in de (online) gemeentegids van gemeente Nijkerk. Dit telefoontje kwam niet van FMR Producties, zij zijn namelijk nog niet gestart met advertentiewerving.

FMR is de uitgever van onze officiële gemeentegids

Onze gemeentegids wordt gemaakt door FMR Producties. De vermelding van contactgegevens van instellingen en verenigingen in het adressengedeelte in onze gids is altijd gratis. Daarnaast kunt u een betaalde advertentie afnemen. Wilt u dus in de officiële gemeentegids Nijkerk staan en wordt u benaderd door een ander bedrijf dan FMR, ga hier dan niet op in. Ook is het advies om niets via fax of telefoon te bevestigen.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK