Home > Inwoners > Nieuws > Lever je kapotte elektrische apparaten in!

Lever je kapotte elektrische apparaten in! (04-10-2019)

Je elektrische tandenborstel gaat kapot of je kruimeldief stopt ermee. Vaak belanden deze apparaten in een doos of in een lade waar ze blijven liggen. Gemiddeld hebben we 95 elektrische apparaten in huis, waarvan er maar liefst 15 stuk zijn. Lever deze in bij de milieustraat of een inleverpunt in de buurt. Zo krijgen elektrische apparaten een nieuw leven. En als je tijdens de Nationale Recycleweek van 14 t/m 20 oktober je apparaten inlevert bij de Milieustraat van Nijkerk, dan krijg je ook nog eens een leuk en leerzaam cadeau erbij.

Waar inleveren?

Je kunt je elektrische apparaten, van groot tot klein inleveren bij de Milieustraat, Blekkerserf 4 in Nijkerk. Of bij inleverbakken die tegenwoordig in veel winkels staan. Als je een nieuw apparaat koopt, mag je een oud – vergelijkbaar- apparaat inleveren in de winkel. Door dit te doen, kunnen we veel onderdelen opnieuw gebruiken.

Check je inleverpunt

Kijk op www.heelhollandrecyclet.nl om te zien waar je in de buurt elektrische apparaten kan inleveren. Door het invullen van je postcode, krijg je een overzicht van winkels in de buurt waar inleverpunten zijn. Handig!

Nationale Recycleweek

In de week van 14 tot 21 oktober is de Nationale Recycleweek. Wie in deze week oude elektrische apparaten in levert bij de Milieustraat , ontvangt een kaartspel. Op deze kaarten staat informatie over inleverpunten en lees je alles over lampen en apparaten. Een leuke en leerzame beloning dus!

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK