Home > Inwoners > Nieuws > Nieuwe timelapse video Jaap van der Krol-bad

Nieuwe timelapse video Jaap van der Krol-bad (18-01-2018)

Er staat weer een nieuwe timelapse video van de bouw van het zwemad online. Ditmaal ook beelden van binnen! Leuk om te zien hoe de betonconstructie verandert in een zwembad! Kijk op de website van de bouwer http://www.zwembadnijkerk.eu/.

De namen werden aangeleverd door verenigingen die gebruikmaken van het zwemwater en door personeelsleden van de zwembaden. Het college nomineerde enkele namen uit meer dan dertig inzendingen. Op deze namen kon gestemd worden.

De uitslag van de stemming was als volgt:

• Jaap van der Krol-bad: 312 stemmen
  • ’t Nije bad: 186 stemmen
  • De Bloemslag: 174 stemmen
  • Spoorbad: 96 stemmen

Inzender van de naam ‘Jaap van der Krol-bad’ en daarmee dus winnaar van de ‘wedstrijd’ is zwemvereniging Flevo. Op een nader te bepalen moment, zal deze vereniging een prijs in ontvangst nemen. Ook vindt er nog een loting plaats onder de personen die op de winnende naam gestemd hebben.