Home > Inwoners > Nieuws > Noodopvang voor basisschool kinderen met ouders in cruciale beroepen

Noodopvang voor basisschool kinderen met ouders in cruciale beroepen

RSS

Ook na 11 mei

Noodopvang voor kinderen van ouders in cruciale beroepen loopt ook na 11 mei door. Dat verandert niet als kinderen straks weer voor 50% naar school gaan. Opvang voor deze kinderen zal nog voor 50% nodig zijn, aangezien ze voor de andere 50% weer naar school toe kunnen.

Neem contact op met de school van uw kind

De scholen in de gemeente Nijkerk zorgen tijdens schooltijd voor de noodopvang van kinderen met ouders in cruciale beroepen, op de dagen dat zij niet naar school kunnen. U kunt hiervoor contact opnemen met de school van uw kind.

Vóór en na schooltijd bij de kinderopvang

Net zoals tot nog toe, kunnen kinderen die noodopvang nodig hebben, vóór en na schooltijd terecht bij de kinderopvang. Hiervoor kunt u bij onze kinderopvangaanbieders terecht.

Contact met de gemeente

Maar wat te doen als de school aangeeft deze opvang niet te kunnen regelen? Neem dan direct contact op met de gemeente. Wij treden met de school in overleg en organiseren een oplossing,  voor de noodopvang van uw kind. U kunt hiervoor een formulier invullen op deze website of telefonisch contact opnemen met Nicolette Petersen, via het algemene telefoonnummer 14 033.

Ook als u nacht of weekendopvang nodig heeft kunt u contact opnemen met de gemeente.

Contact

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Afspraak maken:

bel 14 033

Openingstijden