Home > Inwoners > Nieuws > Sportmedaille behaald in 2018?

Sportmedaille behaald in 2018? (01-11-2018)

RSS

Meld je aan voor de huldiging!

Heb je in 2018 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of wereldkampioenschap of bij Olympisch Spelen in jouw sport? Of ken je misschien zo’n topper? Meld jezelf of hem/haar dan uiterlijk 22 november aan bij de gemeente. De gemeente wil de medaillewinnaars uit de gemeente Nijkerk namelijk in het zonnetje zetten tijdens de nieuwjaarsreceptie begin januari 2019.

De gemeente heeft zelf helaas geen overzicht van Nijkerkse medaillewinnaars. Daarom hebben we jouw hulp nodig, zodat we alle medaillewinnaars die in Nijkerk wonen of lid zijn van een Nijkerkse sportvereniging kunnen uitnodigen voor een welverdiende huldiging.
Aanmeldingen kun je doen door te mailen naar: sportkampioen@nijkerk.eu of eventueel per brief: Gemeente Nijkerk, t.a.v. sportkampioen, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

Graag ontvangen we de volgende informatie: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres, om welke sport het gaat, de datum van het kampioenschap, of het een Nederlands-, Europees-, wereldkampioenschap of Olympisch Spelen betreft en of het kampioenschap alleen of met een team is behaald. Wanneer de medaillewinnaar verbonden is aan een vereniging graag ook de naam van deze vereniging doorgeven.

Wij stellen het op prijs als je ook nog wat achtergrondinformatie geeft. Je kunt denken aan de motivatie van de sporter, hoe lang beoefent de sporter de sport al, hoe bijzonder is de prestatie of andere achtergrondinformatie die je belangrijk vindt.

Belangrijk: Nieuw dit jaar is dat het bij Nationale kampioenschappen wel moet gaan om een wedstrijd die is gehouden onder auspiciën van een door het NOC*NSF erkende bond of door een sportvereniging die is aangesloten bij een bond die erkend is door het NOC*NSF. Ook moet de sportvereniging of topsportorganisatie waarbij de sporter is aangesloten lid zijn van een organisatie die is aangesloten bij de NOC*NSF.

Contact

Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden