Home > Inwoners > Nieuws > Start werkzaamheden herinrichting centrum Nijkerk

Start werkzaamheden herinrichting centrum Nijkerk (28-05-2019)

RSS

Begin juni is Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, in opdracht van de gemeente, gestart met de herinrichting van een aantal straten in en rond het centrum van Nijkerk. Het gaat hierbij om de volgende straten: Catharinastraat, Kleterstraat, Brede Beek, Verlaat en Langestraat. Het doel is de binnenstad aantrekkelijker te maken. Dit gebeurt door de straten opnieuw in te richten. Dit deel van het centrum krijgt zo dezelfde uitstraling als de Oosterpoort, Oosterstraat en de Frieswijkstraat.

Heeft u vragen?

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u terecht bij Wim de Lang. Hij is de omgevingsmanager van Dusseldorp. Hij is bereikbaar via e-mail: w.delang@dusseldorp.nu of telefonisch via (06) 22 75 27 95. Ook kunt u iedere donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur terecht in het informatiekantoor aan het Voerstlaantje 2 in Nijkerk.

Actuele info via Facebook en projectapp

Voor dit project heeft Dusseldorp zowel een projectapp ‘Herstructurering centrum Nijkerk’ (beschikbaar voor Android en iOS) als een Facebook-pagina ‘Herinrichting centrum Nijkerk’ aangemaakt. In de app staat de actuele informatie over dit project en via deze app kunt u Dusseldorp gemakkelijk per e-mail of telefonisch bereiken. Op de genoemde Facebook-pagina plaatsen zij regelmatig berichten over de status van de werkzaamheden.

Contact

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden