Home > Inwoners > Nieuws > Tijdelijk in het buitenland tijdens verkiezingen Europees Parlement

Tijdelijk in het buitenland tijdens verkiezingen Europees Parlement (25-01-2019)

Bent u op 23 mei 2019 tijdens de verkiezing van het Europees Parlement in het buitenland? Bijvoorbeeld voor werk, studie of vakantie? En staat u nog wel ingeschreven in een Nederlandse gemeente of in Bonaire, Sint Eustatius of Saba? Stem dan via een volmacht of per brief.

Lees de informatie hierover op de website van de gemeente Den Haag.

Let op: geen briefstem bij verkiezingen Waterschap en Provinciale Staten

Voor de verkiezingen van Waterschap en Provinciale Staten zijn de regels anders. Per brief stemmen vanuit het buitenland is bij deze verkiezingen niet mogelijk. Een kiezer die tijdelijk in het buitenland verblijft, kan bij deze verkiezingen alleen bij volmacht zijn of haar stem uitbrengen.