Home > Inwoners > Nieuws > Verspreiding afvalkalender 2020

Verspreiding afvalkalender 2020

De afvalkalender 2020 ontvangt u bij de Stad Nijkerk van 11 december 2019. Op de voorkant staat welk afval op welke dagen bij uw adres wordt opgehaald. Op de achterkant leest u waar u uw andere afval kwijt kunt. Bewaar deze afvalwijzer goed of hang deze op uw prikbord. Zo mist u geen ophaalronde. Wanneer uw container niet geleegd is, belt u met telefoonnummer (0800) 8890 988.

Digitaal

De afvalkalender 2020 kunt u terugvinden op onze website onder www.nijkerk.eu/afval. Daarnaast blijft de digitale afvalwijzer natuurlijk ook beschikbaar. Kijk voor de meest actuele informatie op www.mijnafvalwijzer.nl en download deze app. Zo weet u altijd wanneer uw afval wordt opgehaald en hoe u uw afval goed kunt scheiden. Door uw afval goed te blijven scheiden, kunnen we samen de hoeveelheid restafval dat de verbrandingsoven in gaat, verminderen.

NEE-NEE sticker of geen krant ontvangen?

Heeft u een nee-nee sticker? Of heeft u geen krant ontvangen? Dan kunt u de Afvalkalender 2020 na 12 december afhalen op het Stadhuis aan de Kolkstraat en op volgende locaties:

Afhaalpunten afvalkalender 2020 (na 12 december 2019)

• Bruna De Wiekslag 5-7,  Hoevelaken;
  • Bibliotheek Hoevelaken Meerveldlaan 22, Hoevelaken;
  • Rivon Shop Brink 26, Nijkerk;
  • Albert Heijn Frieswijkstraat 72, Nijkerk;
  • Bibliotheek Nijkerk Frieswijkstraat 99, Nijkerk;
  • Nijkerk Gezondheidscentrum Corlaer, Nijkerk;
  • Henri Nouwenstraat 18, Nijkerk;
  • Nijkerk Jumbo Nijkerk Molenplein 15, Nijkerk;
  • Zeeman Oosterstraat 6, Nijkerk;
  • Bruna Andeweg & Pater Singel 34, Nijkerk;
  • Primera Singel 4 Nijkerk Woningstichting Nijkerk van t Hoffstraat 40, Nijkerk;
  • Paashuis, Goudenregenlaan 1, Nijkerk;
  • Boekhandel Roodbeen Verlaat 13, Nijkerk;
  • Landwinkel Maaneschijn Kamersteeg 3 A, Nijkerk;
  • Total Bast Driedorp Barneveldseweg 113 Nijkerk.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK