Home > Inwoners > Nieuws > Vraag een mantelzorgwaardering aan!

Vraag een mantelzorgwaardering aan!

RSS
De gemeente Nijkerk wil mantelzorgers laten zien dat ze gewaardeerd worden. Daarom krijgt u als mantelzorger een VVV cadeaukaart van 100 euro van de gemeente. Deze actie heeft een naam: de mantelzorgwaardering. Hieronder leest u wanneer u in aanmerking komt voor de mantelzorgwaardering en hoe u zich kunt aanmelden.

Voorwaarden

Om de cadeaukaart te krijgen, moet u minimaal 8 uur per week en minimaal 3 maanden lang zorg bieden aan een naaste. Degene die zorg nodig heeft, moet in de gemeente Nijkerk wonen. De mantelzorger hoeft zelf niet in de gemeente te wonen. Het gaat hier dus om mensen die vanuit zichzelf voor iemand zorgen en dit niet doen vanuit een (zorg) organisatie.

Aanmelden bij Sigma tot 6 december 2019

Zorgt u voor iemand uit uw omgeving? Meldt u zich dan aan! Sigma helpt de gemeente bij het regelen van de mantelzorgwaardering. U kunt een speciaal aanmeldformulier invullen, dat u vindt op www.sigma-nijkerk.nl. U kunt het aanmeldformulier ook aanvragen bij Sigma. Kent u een mantelzorger? Mogelijk kunt u hem of haar tippen over deze blijk van waardering. Sigma neemt de aanvragen in behandeling en beoordeelt of u voldoet aan de criteria. Aanmelden kan tot 6 december 2019.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Sigma via het telefoonnummer (033) 247 48 30 of stuur een e-mail naar info@sigma-nijkerk.nl.

Contact

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden