Home > Inwoners > Nieuws > Wandelt u mee in Hoevelaken?

Wandelt u mee in Hoevelaken? (14-09-2018)

Op woensdag 26 september organiseert de gemeente een wandeling in Hoevelaken. Tijdens deze wandeling kunt u als inwoners uitleg krijgen over het beheer van de openbare ruimte. Loopt u mee? Tijdens de wandeling krijgt u uitleg hoe de gemeente Nijkerk het groenonderhoud organiseert en kunnen vragen beantwoord worden.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Dan horen we dit graag. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan groenvisie@nijkerk.eu.

Datum: woensdag 26 september 2018
Locatie: De Stuw, De Brink 10, Hoevelaken
Tijd: 18.30 – 19.30 uur
Aanmelden: Ja, graag via groenvisie@nijkerk.eu

Als deze avonden een succes zijn, gaan we deze wandelingen ook in overige wijken in Nijkerk organiseren.

De input uit deze,avonden neemt de gemeente Nijkerk mee in de nieuwe groenvisie die in ontwikkeling is. Het verhaal van de inwoners van Nijkerk spelen daarbij een rol. Maar de gemeente moet ook met andere factoren rekening houden

Online uw opmerkingen maken

Kunt u niet meewandelen? Maar wilt u wel meedenken over onze nieuwe groenvisie? U kunt dan een mail sturen aan groenvisie@nijkerk.eu. Of u kunt op Facebook @samennijkerk, onder het onderwerp ““Wandelt u mee in Hoevelaken” reageren.