Home > Inwoners > Nieuws > Wegwerkzaamheden Valeriaan - Botter

Wegwerkzaamheden Valeriaan - Botter (27-11-2018)

Deze week is er gestart met de reconstructie van de doorgang Valeriaan- Botter, de huidige doorsteek met daarin een hydraulische paal wordt volledig verwijderd. Hiervoor in de plaats wordt er een nieuw asfalt fietspad aangelegd die de fietsverbinding tussen de Valeriaan en de Botter mogelijk maakt.

Fietsers die de werkzaamheden komende tijd willen passeren kunnen lopend gebruik maken van het naast gelegen voetpad. Hulpdiensten zijn op de hoogte gebracht van deze werkzaamheden en kunnen na aanleg van het nieuwe fietspad in het uiterste geval gebruik maken van het fietspad als aanrijroute.

Info en vragen

Heeft u vragen over de voorgenomen maatregel en de uitvoering van de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer G. Lopers team Operationeel beheer te bereiken via nummer 14 033 of een email te zenden aan gemeente@nijkerk.eu.