Home > Inwoners > Nieuws > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden (27-11-2017)

RSS

In de komende weken zullen er in opdracht van de gemeente Nijkerk door de firma Avema op diverse wegen en fietspaden in de gemeente asfaltreparaties uitgevoerd worden. Tijdens de uitvoering van de reparaties zullen gedeeltes van wegen en fietspaden tijdelijk worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit zal ter plaatse aangegeven en begeleid worden door verkeersregelaars. De wegen zullen direct na uitvoering van de werkzaamheden weer worden vrijgegeven voor verkeer.

Nieuwe Voorthuizerweg

In de periode van 1 december tot 22 december 2017 is de Nieuwe Voorthuizerweg – Kruishaarseweg én de Overhorsterweg afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode zullen de gemeente Nijkerk en Barneveld gezamenlijk asfaltonderhoud plegen op de genoemde wegen. Het verkeer van en naar Nijkerk kan via de Voorthuizerweg (N301) en de Woudweg tijdelijk omrijden.

Aanvullende Informatie

Heeft u vragen over de voorgenomen maatregel en de uitvoering van de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen de heer G. Lopers team operationeel beheer te bereiken en via nummer 14 033 of een email zenden aan gemeente@nijkerk.eu

Contact

Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden