Home > Inwoners > Nieuws > Wordt Nijkerk Fietsstad 2020?

Wordt Nijkerk Fietsstad 2020? (16-09-2019)

Vul de enquête in en maak kans op een elektrische fiets

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad 2020’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen stad. Fietsersbond hoort graag jouw mening over het fietsen in Nijkerk. Daarvoor kun je tot en met 31 oktober 2019 een eenvoudige online enquête invullen op www.fietsstad.nl. Zo draag je niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente, maar maak je ook nog eens kans op een elektrische fiets!

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad 2020’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen stad. Daarvoor kun je tot en met 31 oktober 2019 een eenvoudige online enquête invullen op www.fietsstad.nl. Zo draag je niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente, maar maak je ook nog eens kans op een elektrische fiets!

Ga nu naar www.fietsstad.nl en vul de enquête in!

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten. Door het invullen maak je kans op prachtige prijzen zoals één e-bike en 10x luxe fietslampjes.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK