Home > Inwoners > Nieuws > Zoekt u een subsidie?

Zoekt u een subsidie? (14-11-2017)

Heeft u een initiatief en/of een idee en zoekt u naar aanvullende financieringsmogelijkheden? Dan kunt u zelf zoeken in het digitale subsidieloket naar relevante financieringsbronnen. Met deze database heeft u direct een overzicht van alle relevante subsidiemogelijkheden en fondsen. Het gaat om regionale, provinciale, nationale en Europese subsidies en fondsen. U kunt van deze database gratis en 24/7 gebruik maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

• eenvoudig en snel zoeken en bladeren in alle subsidies en fondsen
  • iedere 24 uur een update van de informatie zodat u altijd de meest actuele informatie heeft
  • een omschrijving van de subsidieregeling incl. contactgegevens van en links naar de subsidie- of fondsverstrekker
  • informatie, ondersteuning en contactpersonen die u verder kunnen helpen
  • nieuws over subsidies en fondsen

Meer informatie vindt u op het Subsidieloket.

Persoonlijk advies en begeleiding

Heeft u (specifieke) vragen hebben over financieringsmogelijkheden voor uw project en/of idee? Bijvoorbeeld: welke mogelijkheden zijn er om aan middelen te komen? Fondsen, subsidies, sponsoring, crowdfunding, wat  houdt dat in? Wat zijn de verschillen? Wat heeft u voor verschillende manieren van financieren nodig? En wat past bij u als persoon? Een medewerker van Middenduin kunt u hier meer over vertellen. Maak een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek via T (033) 450 20 10. Meer informatie over deze organisatie: www.middenduin.nl.