Home > Inwoners > Trouwambtenaren > Nel van Rietschoten-Stehouwer

Nel van Rietschoten-Stehouwer

Gefeliciteerd met jullie mooie volgende stap in je relatie

Bijna is het zover, er is veel te regelen om ‘jullie dag’ onvergetelijk te maken. Daar hoort natuurlijk ook de ceremonie bij en het kiezen van een trouwambtenaar.

Mijn naam is Nel van Rietschoten, ik ben getrouwd en woon in Hoevelaken. Naast het werk als trouwambtenaar is beeldhouwen mijn passie en doe ik vrijwilligerswerk. Van een stevige fietstocht of reizen kan ik echt genieten.

Altijd ervaar ik het weer als een feestje om op zo’n belangrijke dag een bijdrage te mogen leveren. Jullie verhaal staat voor mij centraal.
Wensen en verwachtingen stemmen we af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wat betreft eigen inbreng en creativiteit zijn er geen grenzen; eigen muziek, persoonlijke woorden naar elkaar toe uitgesproken, creatieve inbreng van jullie of één van de gasten zijn allemaal mogelijk. Juist dat maakt dat ik er een persoonlijke speech van kan maken.

Als er kinderen zijn, hoe mooi is het dan om die bij de ceremonie te betrekken door ze een taak te geven of een eigen ’akte’ te laten tekenen. Zo kunnen we met elkaar kijken wat bij jullie past en op een persoonlijke wijze de liefde vieren.

Voor mij is het van belang dat jullie je op je gemak voelen tijdens de ceremonie. Iedereen kan erbij betrokken worden, maar jullie zijn het stralende middelpunt.

Ik wens jullie veel plezier met alle voorbereidingen en kijk uit naar onze eerste ontmoeting.

Nel van Rietschoten

Stadhuis Nijkerk