Home > Inwoners > Vernieuwing Centrum Nijkerkerveen

Vernieuwing Centrum Nijkerkerveen

• Voorzieningencluster Nijkerkerveen

Het voorzieningencluster Nijkerkerveen is een multifunctioneel gebouw grenzend aan het dorpsplein. Het gebouw komt te staan op de plaats van de huidige Calvijnschool en de voormalige schoolwoning.

• Herinrichting centrum en aanloopstraten Nijkerkerveen

De komende jaren wordt het dorpsplein van Nijkerkerveen opgeknapt, net als de aanloopstraten naar het centrum. U heeft een enquête in kunnen vullen om aan te geven wat u belangrijk vindt voor dit gebied. Bovendien was er eind maart ook een avond in de Van Rootselaarschool, waar de gemeente met u in gesprek ging over uw wensen en zorgen over het betreffende gebied.

• Nijkerkerveen deelplan 2

In Nijkerkerveen deelplan 2 is inmiddels een groot aantal woningen gerealiseerd en worden er de komende periode nog woningen gebouwd. Ook de inrichting van de openbare ruimte zal nader vorm gegeven worden.