Home > Inwoners > Voorwerpen gevonden/verloren

Voorwerpen gevonden/verloren

Bent u iets verloren of heeft u iets gevonden in de gemeente Nijkerk?
U kunt dat doorgeven aan de medewerkers van team Service en Informatie in het stadhuis (Kolkstraat 27). Het is mogelijk om dit te doen aan het loket, via e-mail (gemeente@nijkerk.eu) of via het speciale formulier op de website www.verlorenofgevonden.nl. Bellen kan ook, naar 14033.

De gemeente Nijkerk publiceert de gevonden voorwerpen op de website www.verlorenofgevonden.nl. Op deze website vindt u ook kwijtgeraakte fietsen.

Bewaren

Gevonden voorwerpen met een waarde tot € 450,- worden drie maanden bewaard. Gevonden voorwerpen met een waarde van boven de € 450,- of een onbekende waarde worden een jaar bewaard. Na die periode vernietigt de gemeente de gevonden voorwerpen, tenzij de vinder heeft aangegeven ze te willen houden. Als u de eigenaar bent van het gevonden voorwerp, kunt u dit in het stadhuis ophalen. Vergeet dan niet uw legitimatiebewijs mee te nemen!

Gevonden en verloren sleutels

Heeft u een sleutel gevonden? Lever deze dan in bij de receptie van het stadhuis.
Bent u uw sleutel kwijt? Kom dan gerust langs bij de receptie van het stadhuis in Nijkerk om te kijken of uw exemplaar is gevonden. Neemt u wel uw legitimatiebewijs mee?
Omdat sleutels lastig te omschrijven zijn (ze lijken vaak op elkaar) registreert de gemeente gevonden en verloren sleutels niet.

Gevonden dieren

Stichting Dierentehuis Levenslust in Voorthuizen verzorgt de opvang van zwervende honden en katten. Dierentehuis “Levenslust” is gevestigd aan de Krumselaarseweg 16, 3771 PG Barneveld, telefoonnummer (0342) 474701. Het tehuis is geopend van maandag tot en met zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie vindt u op www.dierentehuislevenslust.nl.