Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden > Werkzaamheden aan het spoor

Werkzaamheden aan het spoor

ProRail zorgt voor een veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam spoor. Daarom onderhouden en vernieuwen zij continu het spoor, de wissels en de stations. Bij (nachtelijke) werkzaamheden informeert ProRail de omwonenden van het spoor.

Wilt u weten wanneer Prorail bij u in de buurt aan het spoor gaat werken? Dan kunt zich aanmelden voor een melding hiervan via de mail. Telkens als er werkzaamheden in de buurt zijn gepland, ontvangt u twee weken voor aanvang een e-mail. Hierin staat een gedetailleerd overzicht van het spoorwerk en wat dat voor een omwonende kan betekenen. Bij spoedwerkzaamheden worden extra mails verzonden. Dit kan tot op het laatste moment.

U kunt zich aanmelden via mijnprorail.prorail.nl. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om zelf via www.prorail.nl/spoorwerk te kijken welke werkzaamheden er de komende maand aan het spoor plaatsvinden.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK