Home > Inwoners > Wegwijzer

Wegwijzer

Digitale sociale kaart: Wegwijzer Nijkerk

Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig meedoen in de maatschappij. Maar het vinden van de juiste oplossingen voor problemen die zij ervaren op het gebied van zorg en welzijn blijkt vaak een hele puzzel te zijn. Welke dingen kunnen mensen nog zelf of met behulp van hun netwerk doen? En waar kan men dan terecht met zaken die men zelf niet op kan lossen? De antwoorden vindt u in de digitale sociale kaart van Nijkerk: Wegwijzer Nijkerk.

De Wegwijzer Nijkerk is DE plek waar u terecht kunt voor achtergrondinformatie, tips en ervaringsverhalen over tal van onderwerpen op het gebied van gezondheid en zorg; huishouding; opvoeding en gezin; sociaal leven; vervoer en mobiliteit; werk; wonen; en wetten en regelingen. En in al deze onderwerpen is de lokale situatie verwerkt. U vindt er bovendien heel veel lokale, regionale en landelijke adressen van instanties die kunnen helpen bij vraagstukken waar u zelf niet (meer) uitkomt.

Via bijgaande link komt u terecht op de Wegwijzer Nijkerk.