Ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds ‘NLdoet’ op 10 en 11 maart 2023. Dit gebeurt samen met duizenden organisaties in het land. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. ‘NLdoet’ zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Burgemeester en wethouders zoeken klus

Elk jaar zetten burgemeester en wethouders van gemeente Nijkerk zich in voor NLdoet. Omdat dit een mooie manier is om met elkaar klussen op te pakken die anders misschien blijven liggen. Heeft uw organisatie dit jaar ook een leuke klus voor het college? Deze klus moet wel op vrijdag 10 maart 2023 plaatsvinden. Meldt uw klus aan voor maandag 13 februari op www.nldoet.(externe link) Het is de bedoeling dat de vrijwilligersorganisatie met de klus écht geholpen wordt. Bijvoorbeeld omdat ze de extra publiciteit goed kunnen gebruiken. Of omdat ze voor een grote onderhoudsklus staan. We proberen de klussen over de jaren zo goed mogelijk af te wisselen qua typen en woonkernen. 

Heeft u een klus?

Op de webstie van Nldoet, (www.nldoet.nl(externe link)), kunt u als organisatie klussen aanmelden als uw vrijwilligers zoekt op vrijdag 10 maart 2023. Natuurlijk kunt u ook klussen aanmelden voor zaterdag 11 maart. Op deze dag kunt u mogelijk nieuwe enthousiaste vrijwilligers ontmoeten voor uw organisatie.