GGD Gelderland-Midden komt de komende zaterdagen weer met een vaccinatiebus naar de gemeente Nijkerk. De inwoners die dat willen kunnen op deze manier direct, dichtbij en gratis gevaccineerd worden. In de
bus vaccineren ze deze keer zowel met het Janssenvaccin als met het Pfi zervaccin.

Dit betekent dat:
• ook de jongeren een prik kunnen komen halen;
• volwassenen vanaf 18 jaar kunnen kiezen tussen het Janssenvaccin en het Pfizervaccin;
• iedereen die al een 1e Pfi zer prik heeft gehad ook welkom is, mits de 21 dagen na de 1e prik verstreken zijn.

Wanneer?

• Zaterdag 16 oktober, van 9.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag 23 oktober, van 9.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag 30 oktober, van 9.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag 6 november, van 9.00 tot 17.30 uur
Waar?

Molenplein, Nijkerk

Voor wie? Iedereen vanaf 12 jaar is welkom voor een vaccinatie. Voor jongeren onder de 16 heeft het de voorkeur dat een van de ouders meekomt. Een afspraak is niet nodig.
Belangrijk Het is belangrijk dat bezoekers hun ID-bewijs meenemen en een mondkapje dragen in de bus.

In de bus zijn mensen ook welkom met hun vragen over corona of vaccineren. Op www.ggdgm.nl/vaccinatiebus vindt u meer informatie over vaccinatiebus.