Met de nieuwe slogan en het logo “Lekker Nijkerk – Stad vol Smaak” zal Nijkerk de komende jaren “op de kaart gezet worden”. De stad heeft heel veel met lekker eten en wil zich als zodanig profileren. Van oudsher is Nijkerk een agrarische gemeente, waar de productie van voedsel al een belangrijke rol speelde. In het moderne Nijkerk is voedselproductie nog veel prominenter aanwezig. In een gemiddeld keukenkastje komt men een groot aantal producten tegen die in Nijkerk gemaakt worden. Ook de Nijkerkse horeca verwelkomt de bezoeker met een voortreffelijke verscheidenheid aan restaurants en bars. En met kwalitatief hoogwaardige supermarkten en een groot aanbod aan food-speciaalzaken kunnen de liefhebbers van smaakvol thuis koken hun hart ophalen. Maar Lekker Nijkerk doet niet alleen op culinair gebied van zich horen; ook het historische centrum met de mooiste toren van Nederland en het gevarieerde buitengebied getuigen van goede smaak, en zijn zeker een bezoek waard!