Home > Ondernemers > Samenwerking in de regio > Netwerkorganisaties

Netwerkorganisaties

De ondernemers in de gemeente Nijkerk hebben zich georganiseerd in verschillende verenigingen. De binnenstadondernemers in Nijkerk hebben zich georganiseerd in de Nijkerkse Ondernemersvereniging (NOV). De NOV is al sinds 1923 actief. Zij behartigt de belangen van de aangesloten leden en vormt de gesprekspartners van haar leden naar de gemeente toe. Deze vereniging organiseert ook allerlei activiteiten voor consumenten in de binnenstad van Nijkerk.

Daarnaast is zij actief betrokken bij de realisatie van de Binnenstadsvisie. Samen met de gemeente is zij bezig met het opzetten van binnenstadsmanagement.
Meer informatie over de NOV kunt u vinden op de website centrumnijkerk.nl.

In Hoevelaken is er voor ondernemers de Ondernemersvereniging Hoevelaken (OVH). Deze vereniging behartigt de belangen van haar leden en organiseert diverse activiteiten in het centrum van Hoevelaken en voor de ondernemers. De vereniging fungeert ook ls gesprekspartner naar de gemeente toe.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de ondernemersvereniging Hoevelaken.

De reguliere ondernemers, veelal gevestigd op bedrijventerreinen, hebben zich verenigd in de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN). Ongeveer 140 bedrijven in een grote verscheidenheid zijn lid van deze coöperatieve vereniging. Deze vereniging functioneert als aanspreekpunt voor de bedrijven op de bedrijventerreinen naar de gemeente toe.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Bedrijvenkring.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK