Home > Ondernemers > Ondernemersdesk corona

Ondernemersdesk corona

De gemeente heeft op deze website de ondernemersdesk corona geopend. U vindt op deze website informatie over de maatregelen die de regering neemt voor ondernemers die door de coronacrisis in de problemen komen.

Let op! De ondernemersdesk is geen fysiek loket. Vanwege het besmettingsgevaar zijn de publieksbalies van de gemeente in ieder geval tot 20 mei gesloten. Wij helpen u graag verder via mail of telefoon.

Meer weten over inkomensondersteuning en aanvragen?

Voor meer informatie over deze tijdelijke regeling en het toezenden van een aanvraagformulier kunt u terecht op de pagina 'Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers'.

Vragen over bedrijfsvoering?

Alle vragen over uw winkel, bedrijf of onderneming in relatie tot het coronavirus kunt u mailen naar: economie@nijkerk.eu.

We doen ons uiterste best om de volgende werkdag contact met u op te nemen. Vanwege de drukte als gevolg van de coronacrisis duurt het wellicht iets langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Op Rijksoverheid.nl/coronavirus/ondernemers vindt u veel antwoorden op vragen van ondernemers.
Kijk ook op de pagina’s over ondernemen en het coronavirus op de websites van:

Of bel het landelijke telefoonnummer van de Rjksoverheid 0800 - 1351.

Horeca-ondernemers vinden informatie bij branche-organisatie Koninklijke Horeca Nederland

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK