Home > Ondernemers > Ondernemersplein.nl

Ondernemersplein.nl

logo ondernemerspleinWat moet u regelen als u voor uzelf begint? Welke vergunningen heeft u nodig voor een uitbreiding van uw pand?

De website Ondernemersplein.nl brengt de hele (semi-) overheid voor ondernemers in kaart. Rijksoverheden, provincies, gemeenten, Kamers van Koophandel, belastingdienst en andere partijen. Naast nieuws afkomstig van verschillende overheden en relevante wet- en regelgeving, biedt de site mogelijkheden om gegevens uit te wisselen en transacties met de (semi-) overheid uit te voeren, bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen.

Voortaan vindt u de antwoorden op al uw ondernemersvragen op één plek: Ondernemersplein.nl.Ondernemersplein.nl is het informatiepunt van de overheid voor ondernemers.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK