Home > Ondernemers > Personeel > Gemeente

Werving & selectie

U kunt bij de gemeente terecht voor nieuwe medewerkers. Wij gaan voor u op zoek naar kandidaten die een uitkering hebben bij de Gemeente Nijkerk. U wordt in contact gebracht met geschikte kandidaten die u rechtstreeks en kosteloos kunt benaderen. Wij informeren u tevens over de eventuele (financiële) voordelen voor u als werkgever bij het in dienst nemen van de kandidaat.

Proefplaatsing

Bent u van plan om iemand met een uitkering in dienst te nemen, maar aarzelt u nog of deze kandidaat werkelijk geschikt is? U kunt dan mogelijk gebruik maken van de proefplaatsing. Daarmee kunt u onderzoeken of de baan en de kandidaat bij elkaar passen. Voordat de proefplaatsing begint, wordt beoordeeld of de proefplaatsing ingezet kan worden en voor hoe lang.

Begeleiding na indiensttreding

Bij het in dienst nemen van een kandidaat met een arbeidsbeperking kan er jobcoaching worden ingezet. Een jobcoach kan zowel de werkgever, de nieuwe werknemer en zijn/haar collega's ondersteunen op de werkvloer.

Voor meer informatie, neem contact op met 14 033 en vraag naar het team Leren en Werken.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK