Home > Ondernemers > Personeel > Tegemoetkomingen

Tegemoetkomingen

Er zijn (via de gemeente, het UWV en de belastingdienst) bepaalde instrumenten beschikbaar die het voor een werkgever financieel aantrekkelijker maken om werknemers in dienst te nemen die een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt hebben of minder productief zijn. Zo kunt u als werkgever uw sociale gezicht laten zien, terwijl u (al dan niet deels) financieel gecompenseerd kunt worden en/of financiële risico’s kunt laten afdekken.

Op de website van het regionale Werkgeversservicepunt Amersfoort leest u er meer over.

U kunt u nader oriënteren op https://werkgeversgaaninclusief.nl

De klantmanagers Werk uit het team Leren en Werken van de gemeente Nijkerk vertellen u er graag meer over en hebben waarschijnlijk ook één of meer geschikte kandidaten voor u. De klantmanagers zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 033.