Meldt de kinderen aan

Samen met de scholen organiseert de gemeente Nijkerk basisonderwijs voor Oekraïense kinderen. Inmiddels zitten er 10 kinderen in het Nijkerks onderwijs. Er is hard gewerkt door de scholen, docenten en maatschappelijke organisaties om dit voor elkaar te krijgen. Vangt u Oekraïense vluchtelingen op en zijn er ook kinderen bij in de basisschoolleeftijd die nog niet zijn aangemeld voor het basisonderwijs? Neemt u dan contact op met Christine Westeneng via e-mail c.westeneng@hsn-scholen.nl.

Leerkrachten onderwijsassistenten gezocht voor kinderen vluchtelingen Oekraïne!

Ken jij mensen met een onderwijsbevoegdheid of pedagogische achtergrond of heb je er zelf een? Wij zoeken mensen die tenminste 4 dagdelen in de week onderwijs of opvang willen bieden op een school of kinderopvang in de gemeente Nijkerk. We horen het graag via y.vandepanne@nijkerk.eu.