Komende weken voert een afstudeerstudent een onderzoek uit over het meepraten door inwoners over onderwerpen in de gemeente. Hierin wordt er gevraagd naar de wensen en ervaringen van alle inwoners. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld veranderingen in de buurt of een verandering voor jongeren en de zorg.

Doet u ook mee aan ons onderzoek?

U vindt de enquête via de link onderaan de pagina. U kunt de enquête ook invullen op uw mobiele telefoon of tablet. Mocht u de voorkeur geven aan een papieren versie, dan kunt u die aanvragen via d.vanhilten@nijkerk.eu of telefoonnummer (06) 20565732. U kunt volledig anoniem meedoen met deze enquête. Alle inwoners kunnen meedoen aan de enquête, ook als zij geen brief van de gemeente hebben ontvangen. Nodig dus ook vooral uw buren, vrienden of kennissen uit om hun mening te geven. Naast deze oproep staat er ook een oproep op Facebook en Twitter.

Resultaten

Met de uitkomsten van de enquête kan de gemeente de wensen van inwoners in kaart brengen. Daarmee kan de gemeente ook de vormen van meepraten beter laten aansluiten op deze voorkeuren.

De enquête is zowel online als op papier beschikbaar van 21 april t/m 8 mei. Het invullen duurt maximaal 10 minuten. Doet u ook mee?