Eenvoudig uw rijbewijs verlengen? U kunt nu de verlenging van uw rijbewijs online aanvragen bij de gemeente Nijkerk!

Bij een online aanvraag vraagt u het rijbewijs, na bezoek aan een RDW erkende fotograaf(externe link), eenvoudig thuis aan met behulp van uw DigiD.

U kunt uw rijbewijs 2 werkdagen na de online aanvraag zonder afspraak afhalen bij het gemeentehuis in Nijkerk. U ontvangt een afhaalbewijs per mail als uw rijbewijs bij ons klaar ligt.

U kunt een online aanvraag doen voor een verlenging van uw rijbewijs of voor uitbreiden van categorieën.
Voor een eerste aanvraag maakt u een afspraak op het gemeentehuis of bij ons Loket in Hoevelaken.

Meer informatie?

Meer informatie over het online aanvragen van uw rijbewijs vindt u op RDW.nl(externe link) of op deze pagina op onze website.