Heb je in 2021 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of wereldkampioenschap. Of ken je misschien zo’n topper? Meld hem/haar of jezelf dan voor 20 december aan bij de gemeente.

De gemeente heeft zelf helaas geen overzicht van de medaillewinnaars. Daarom hebben wij jouw hulp nodig. Begin 2022 willen wij alle medaillewinnaars die in de gemeente Nijkerk wonen in het zonnetje zetten. Hierbij wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: sportkampioen@nijkerk.eu. Vermeld hierbij de volgende informatie van de sporter:
• naam, adres, woonplaats,
• geboortedatum,
• e-mailadres,
• om welke sport het gaat,
• de datum van het kampioenschap,
• of het een Nederlands-, Europees-, wereldkampioenschap betreft
• of het kampioenschap alleen of met een team is behaald.

Wanneer de medaillewinnaar verbonden is aan een vereniging, geef dan ook de naam van deze vereniging door. Wij stellen het op prijs als je daarnaast ook nog wat achtergrondinformatie geeft. Je kunt denken aan: de motivatie van de sporter, hoelang de sporter deze sport al beoefent of hoe bijzonder de prestatie is.

Let op: Het moet bij nationale kampioenschappen wel gaan om een wedstrijd die is gehouden onder auspiciën van een door het NOC*NSF erkende bond of door een sportvereniging die is aangesloten bij een bond die erkend is. Ook moet de sportvereniging of topsportorganisatie waarbij de sporter is aangesloten lid zijn van een organisatie die is aangesloten bij NOC*NSF.