Heb je in 2022 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap? Of ken je misschien zo’n topper? Meld jezelf of hem/haar dan uiterlijk 15 december aan bij de gemeente. De gemeente wil deze sportkampioenen namelijk in het zonnetje zetten.

De gemeente heeft zelf helaas geen overzicht van deze medaillewinnaars. Daarom hebben we jouw hulp nodig. We willen alle medaillewinnaars die in de gemeente Nijkerk wonen namelijk begin 2023 uitnodigen voor een welverdiende huldiging.

Aanmeldingen kun je doen door te mailen naar: sportkampioen@nijkerk.eu.

Graag ontvangen we de volgende informatie van de sporter:

• naam, adres, woonplaats;
  • geboortedatum;
  • e-mailadres;
  • om welke sport het gaat;
  • de datum van het kampioenschap;
  • of het om een Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap gaat;
  • of het kampioenschap alleen of met een team is behaald;
  • als de medaillewinnaar verbonden is aan een vereniging ook graag dit doorgeven.

Wij stellen het op prijs als je daarnaast ook nog wat achtergrondinformatie geeft. Je kunt denken aan: de motivatie van de sporter, hoelang de sporter deze sport al beoefent of hoe bijzonder de prestatie is.

Let op: Het moet bij nationale kampioenschappen wel gaan om een wedstrijd die is gehouden onder auspiciën van een door het NOC*NSF erkende bond of door een sportvereniging die is aangesloten bij een bond die erkend is. Ook moet de sportvereniging of topsportorganisatie, waarbij de sporter is aangesloten, lid zijn van een organisatie die aangesloten is bij de NOC*NSF.