In opdracht van de gemeente Nijkerk start Aannemingsmaatschappij Van Gelder op maandag 3 oktober aanstaande met de wegwerkzaamheden aan de Vrouwenweg in Nijkerkerveen. Het gaat om het deel vanaf de rotonde Amersfoortseweg tot en met de kruising Buntwal – Van Dijkhuizenstraat.

Het werk houdt grofweg in dat de aannemer een voetpad langs de weg aanlegt, nieuwe voorzieningen voor de afwatering aanbrengt. Ook brengt de aannemer een nieuwe asfalt-deklaag op de rijbaan aan.

Na de werkzaamheden geldt voor de Vrouwenweg een maximum snelheid van 30 km/uur. Meer informatie over het project is te vinden op onze website: www.nijkerk.eu/vrouwenweg

Planning en werkzaamheden

De werkzaamheden starten op 3 oktober. Naar verwachting rondt de aannemer het medio december 2022 af. Tijdens de werkzaamheden is de Vrouwenweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Er geldt een omleiding. Aanwonenden zijn door de aannemer ingelicht