Deze zomer is er een geweldig nieuw en actief project voor onze jeugd van 4 t/m 18 jaar.

Met Summer Experience Nijkerk is er deze hele zomervakantie een gratis activiteitenprogramma op verschillende plekken in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus organiseren Nijkerk Sportief en Gezond, het Recreators Sportteam en de Bibliotheek gemeente Nijkerk verschillende sportieve, recreatieve en culturele activiteiten.

Voor elk wat wils

De jeugd kan deze hele zomervakantie bijvoorbeeld gratis samen sporten bij verschillende sportscholen, een workshop volgen om DJ te worden of te leren koken, meedoen met een theatervoorstelling of naar een spectaculaire zwemmiddag komen.

Bekijk het programmaboekje en volg ons op al onze socials: @SummerExperienceNijkerk en de Facebookpagina van Summer Experience Nijkerk. Daar staat wat er waar en wanneer te doen is en bij sommige activiteiten hoe je kan aanmelden.