De gemeente en het Pleegoudernetwerk Nijkerk nodigen pleegouders en gezinshuisouders met hun gezin uit om met elkaar samen te zijn. We vinden het belangrijk om u en uw gezin in het zonnetje te zetten. En waardevol om met elkaar in gesprek te zijn over een inhoudelijk thema. U kunt kennis en ervaring uitwisselen met andere pleegouders en gezinshuisouders. Wij hopen dat u het ook leuk vindt om elkaar op deze dag te ontmoeten!

Programma voor ouders en kinderen

Net als vorig jaar organiseren we weer een mooi programma. Samen met het Pleegoudernetwerk Nijkerk hebben we gekozen voor het onderwerp ‘Opgroeien in twee families’. Marieke Klein Entink is als spreekster uitgenodigd. Marieke heeft samen met Yvonne Aartsen en Gé Haans het boek ‘Opgroeien in twee families’ geschreven. Ze hebben onderzoek gedaan naar loyaliteiten, de verschillende rollen en perspectieven die meespelen bij een plaatsing van een kind in een ander gezin.

Voor uw (pleeg-) kinderen heeft het Jeugd- en Jongerenwerk een actief programma bedacht. Zoals een DJ-workshop, lasergamen, sport en spel en een chillruimte. De activiteiten zijn voor (pleeg-) kinderen vanaf 4 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes van uw (pleeg-) kinderen zijn ook van harte welkom.

Datum, plaats en aanmelden

De bijeenkomst is op zaterdag 3 juni 2023 van 14.00-17.30 uur en wordt gehouden in Jongerencentrum Chill-Out, Watergoorweg 42a, Nijkerk. De gemeente verzorgt het eten en drinken. Deelname is gratis. U bent ook zonder kinderen van harte welkom. Meld u aan via l.bomhof@nijkerk.eu.