Let op: Een afspraak maken bij het loket voor Burgerzaken van Nijkerk is GRATIS. Websites die dit tegen betaling aanbieden, proberen u op te lichten. Pas daarvoor op, betaal dit niet.

Ook voor het aanvragen van bijvoorbeeld een uittreksel uit het persoonsregister (BRP) zijn er op dit moment websites die dit voor u kunnen regelen. Hier betaalt u extra kosten voor het aanvragen. Bij de gemeente betaalt u alleen de kosten van het uittreksel ( € 8,10) en geen kosten voor het aanvragen.

Hoe maak ik een afspraak?

U maakt eenvoudig zelf een afspraak via deze website (nijkerk.eu). Komt u er niet uit? U kunt ook altijd contact opnemen met de gemeente via het algemene telefoonnummer 14 033. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.