Inkoop en aanbesteding

De gemeente Nijkerk stelt op deze pagina belangrijke informatie voor u beschikbaar op het gebied van inkoop en aanbesteden. Deze informatie is bedoeld voor ondernemers die een zakelijke relatie met de gemeente hebben of tot stand willen brengen. Als gemeente zijn we aangesloten bij Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV).

Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV)

Gemeente Nijkerk werkt met andere gemeenten op de Noord-Veluwe samen op het gebied van inkoop. Dit onder de naam Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV). Vanuit efficiency en effectiviteit koopt de gemeente Nijkerk regelmatig gezamenlijk met andere gemeenten in. Het inkoopbeleid en de van toepassing zijnde inkoopvoorwaarden vindt u op de ISNV-website. Het inkoopbeleid geeft sturing aan de manier waarop we inkopen. 

Zaken doen met de gemeente Nijkerk?

Wilt u zaken doen met de gemeente Nijkerk? Of zoekt u diensten, leveringen of werken die de gemeente gezamenlijk wil aanbesteden? Klik dan op één van de onderstaande links:

  • De inkoopkalender van ISNV voor gezamenlijke aanbestedingen vindt u op de website van ISNV.
  • Openbare aanbestedingen van de gemeente Nijkerk vindt u op TenderNed: www.tenderned.nl

Klachten over aanbestedingen

Heeft u een klacht over een concrete aanbesteding? Volg de klachtenprocedure zoals aangegeven op de website van ISNV.

Informatie en contact

Heeft u vragen over het inkoopbeleid en/of de werkwijze rondom aanbestedingen? Neem contact op met onze inkoopadviseur via e-mailadres gemeente@nijkerk.eu of bel 033 - 247 2222.