Nieuwsoverzicht:

• Schuldhulpverlening voor ondernemers

Wethouder Mariëlle Broekman roept ondernemers met (dreigende) schulden op om van de regeling gebruik te maken.
  • Chat Veilig Thuis blijft tijdens avondklok ook ’s avonds bereikbaar

De avondklok is verlengd tot 3 maart 4.30 uur. Daarom blijft de chat van Veilig Thuis ook ’s avonds bereikbaar. De chat is te vinden via www.veiligthuis.nl.
    veilig-thuis-logo234x.png
  • Jongerenoverlast

Ervaart u overlast van hangjongeren? En weet u niet wat u hiermee kunt? U kunt overlast altijd melden bij de politie, via 0900 8844. Zij kunnen direct optreden indien zij overlastgevers aantreffen. Daarnaast kunt u overlast (achteraf) melden bij ons meldpunt, via: www.nijkerk.eu/jongerenoverlast.
  • Start werkzaamheden Singel en Synagogepad

In overleg met de Nijkerkse Ondernemersvereniging (NOV) heeft de gemeente Nijkerk daarom besloten om gebruik te maken van de lockdown periode. Wij willen optimaal gebruik maken van het rustige straatbeeld
  • Ruben van Geelen (14) ontvangt getuigschrift van Carnegie Heldenfonds van burgemeester Renkema

Vrijdag 19 februari verraste burgemeester Renkema hem tijdens een digitale ontmoeting met het getuigschrift en het bijbehorende herinneringsgeschenk.
  • Onderhoud aan bomen

Bomen in de gemeente Nijkerk ondergaan jaarlijks een inspectie. De bomen die een slechte conditie/vitaliteit hebben worden gekapt.
  • Aanslagbiljet voor gemeente- en waterschapsbelastingen

Heeft u een aanslagbiljet voor gemeente en waterschapsbelastingen ontvangen?
  • Nieuwe coating spoortunnel Arkemheenweg

De bestaande coating wordt verwijderd en aansluitend brengt de aannemer een nieuwe coating aan.
  • Geldzorgen

Is het steeds moeilijker om uit te komen met uw inkomen, blijven er rekeningen liggen of u heeft schulden? Vraag dan tijdig om hulp. Het is belangrijk dat u aan de slag gaat met uw schulden. Niks doen verergert het probleem in snel tempo.
RSS feed