Nieuwsoverzicht:

• Gemeente Nijkerk betaalt mee aan uw zorgverzekering

Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Nijkerk samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering samengesteld: De Gemeentepolis.
    Hiermee wil de gemeente u helpen om goed verzekerd te zijn tegen een betaalbare premie!

• Aandacht voor elkaar

We leven in een tijd waarin iedereen wordt geraakt door corona. We hebben te maken met een tweede coronagolf. De een wordt zwaar geraakt, de ander misschien iets minder.

• Brrrr, tocht in huis

♬ Hoor de wind waait door de bomen, hier in huis zelfs waait de wind. ♬ Tocht in huis is niet fijn. Het trekt de warmte uit de kamer en geeft een koud gevoel. Wilt u comfortabeler wonen? Overweeg dan uw huis te isoleren. Bijkomend voordeel: uw energierekening gaat omlaag!

• Individuele inkomenstoeslag

Bent u 21 jaar of ouder en u heeft de pensioengerechtigde leeftijd (AOW) nog niet bereikt, heeft u al twee jaar of langer een inkomen of uitkering op bijstandsniveau, geen vermogen en is er geen zicht op inkomensverbetering? Dan kunt u misschien een extra geldbedrag van de gemeente krijgen: de Individuele Inkomenstoeslag.

• Complimenten van college voor ondernemers

Op 20 november is de traditionele Dag van de Ondernemer. Ook dit jaar benadrukt het college van burgemeester en wethouders op deze dag hoe belangrijk ondernemers zijn. Dit jaar niet door persoonlijke bezoeken van wethouder Mariëlle Broekman, maar via een videoboodschap.

Nijkerk B&W-1214 (2)_v1_current
  • Nieuwe gemeentegids

De nieuwe gemeentegids 2020/2021 is uit en verkrijgbaar op het stadhuis aan de Kolkstraat en bij verschillende uitgiftepunten in de gemeente Nijkerk.

• Begroting in 1 oogopslag

Donderdag 12 november heeft de gemeenteraad ingestemd met begroting voor de gemeente Nijkerk.

begroting in 1 oogopslag
  • Valse websites voor afspraken maken en opvragen uittreksels

Waarschuwing! Er zijn websites die tegen betaling een afspraak voor u maken bij gemeentes of een uittreksel voor u aanvragen. Deze websites doen dit tegen betaling. Pas daarvoor op en doe dit alleen via deze website. Een afspraak maken is gratis, een uittreksel opvragen kost € 8,10.

RSS feed