Nieuwsoverzicht:

• Sinds kort is Nijkerk een hele klas vol Junior Energiecoaches rijker! Op 25 november ontvingen de leerlingen van groep 6b van de Rehobothschool het officiële diploma hiervoor.
    Junior energiecoaches
  • GGD Gelderland-Midden komt aanstaande zaterdag weer met een vaccinatiebus naar de gemeente Nijkerk. De inwoners die dat willen kunnen op deze manier direct, dichtbij en gratis gevaccineerd worden. (Zaterdag 27 november van 11:00 - 17:00 uur).
  • Heb je in 2021 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of wereldkampioenschap. Of ken je misschien zo’n topper? Meld hem/haar of jezelf dan voor 20 december aan bij de gemeente.
  • Wereldwijd wordt tussen 25 november (internationale dag tegen geweld tegen vrouwen en meisjes) en 10 december (internationale mensenrechtendag) 16 dagen lang campagne gevoerd tegen geweld tegen vrouwen: Orange the World.
  • Als voorbereiding op de herinrichting van het Plein in het centrum van Nijkerk, krijgen 15 Platanen op het Plein op 1 en 2 december een behandeling.
  • Wethouder Mariëlle Broekman complimenteert de Nijkerkse ondernemers op de Dag van de Ondernemer. In een videoboodschap zegt ze blij te zijn met hun bijdrage aan de lokale gemeenschap. Ook toont ze diepe bewondering voor hun veerkracht in moeilijke tijden.
  • Op woensdag 24 november staat onze Energiecaravan in de wijk Rensselaer. U kunt bij de caravan terecht voor advies over het besparen van energie en het verduurzamen van uw woning. En als huurder kunt u hier uw Energiebespaarvoucher inruilen voor de Energiebespaarbox.
  • Goed contact tussen handhavers en inwoners is belangrijk voor het creëren van een goede leefomgeving. Voor het verbeteren van de
    leefbaarheid in Paasbos hanteert de gemeente Nijkerk een wijkgerichte aanpak. De basis hiervan is een actieve en gelijkwaardige samenwerking met partners en inwoners.
  • Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Nijkerk samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering samengesteld: De Gemeentepolis.
RSS feed