Wat zou het mooi zijn als…

Mijn naam is Bert Groothedde en ik vind het heel leuk dat je op deze pagina bent beland. Sinds 2020 ben ik BABS bij de gemeente Nijkerk en de kans is groot dat jij nu op zoek bent naar iemand die jullie huwelijk zal gaan voltrekken. Ik feliciteer jullie hier alvast!

Jullie trouwdag zal 1 van de mooiste dagen van jullie leven zijn. Een dag waarop het feest is en de liefde de boventoon voert.

Als ik jullie BABS ben, zal ik zorgen dat jullie een prachtige speech krijgen, waarin jullie verhaal verteld wordt. Je zult soms verrast staan als je mij hoort zeggen wat jouw partner mij over jou influisterde en je zult af en toe even over je schouder kijken om een liefdevolle blik op te vangen.

Een verhaal als een symfonie waarin het gaat over dat wat jullie samen heeft gebracht. Verklankte gedachten, een levenslied, toekomstmuziek. Geluiden waarin alle aanwezigen jullie zullen herkennen en tegelijk ook een stukje van zichzelf.

Met heel veel plezier ga ik met jullie aan de slag. Als dirigent weet ik als geen ander hoe het is om te luisteren, in goede harmonie samen te werken en om de solisten, jullie in dit geval, te laten shinen in een melodie die je nog nooit gehoord hebt, maar meteen heel vertrouwd voelt.

Wat zou het mooi zijn als ik jullie uiteindelijk die belangrijke vraag mag stellen en dat er een hartgrondige JA mag klinken!