Een persoonlijke huwelijksceremonie vergeet je nooit meer!

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met deze stap. Jullie trouwdag wordt ongetwijfeld een van de mooiste dagen van jullie leven. En, voordat het zover is, valt er nog veel te regelen. Bijvoorbeeld het kiezen van een trouwambtenaar die zorgt voor een persoonlijke en onvergetelijke huwelijksceremonie.

Mijn naam is Claudia Simoons, getrouwd en moeder van drie kinderen. Aan mijn eigen huwelijksceremonie bewaar ik hele mooie herinneringen. Mijn echtgenoot en ik stonden in de spotlights en onze trouwambtenaar zorgde voor een stijlvolle en informele ceremonie met hier en daar een plechtig moment. Precies wat we wilden. En zo een trouwambtenaar wil ik graag voor jullie zijn. Iemand die jullie wensen begrijpt en dit vertaalt naar een ceremonie die precies bij jullie past. Eigentijds, informeel of juist klassiek. En altijd persoonlijk. Zodat jullie na afloop stralend kunnen zeggen “dit is precies wat we wilden”.

Het is voor mij elke keer heel bijzonder wanneer ik het jawoord mag vragen aan twee mensen die van elkaar houden. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag het verhaal van jullie liefde, wat jullie wensen zijn voor de huwelijksvoltrekking en wat voor jullie belangrijk is. Ook als er geen vastomlijnde ideeën zijn over de ceremonie, komen we tijdens dit gesprek tot een invulling die goed bij jullie past. Met jullie inbreng en mijn creativiteit weet ik zeker dat jullie straks terugkijken op een unieke en onvergetelijke huwelijksceremonie, waar jullie het stralend middelpunt waren.

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van marketing en communicatie gebruik ik om de mooiste woorden te vinden die jullie ceremonie tot een prachtig moment maken. En deze woorden spreek ik met veel liefde uit tijdens de huwelijksplechtigheid. Ook op jullie huwelijksplechtigheid?

Ik wens jullie alvast een schitterende dag toe!