Jaaaaaaaaa…… jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wat zullen jullie druk zijn met het regelen van de grote dag. Een spannende en leuke tijd met als bekroning een ontspannen en feestelijke dag. Het hoogtepunt is natuurlijk de trouwceremonie en het geven van het ja-woord. Jullie hebben hier vast al mooie ideeën over.

Mijn naam is Ilse de Zwart. Naast mijn functie als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) van de gemeente Nijkerk ben ik eventmanager van zakelijke bijeenkomsten. In deze functie zie ik veel overeenkomsten met de functie als BABS. Zo komt mijn passie voor organiseren hier goed van pas. Doorvragen om wensen helder te krijgen, creativiteit, flexibiliteit en het spreken voor grote groepen is mij ook zeker niet vreemd. Daarnaast hou ik er van om met mensen om te gaan. Ik ben informeel en heel toegankelijk, dit zal je dan ook zeker terug zien in mijn aanpak van de voorbereidingen en de ceremonie. Ik zie het als een eer om als trouwambtenaar aanwezig te mogen zijn op jullie trouwdag.

Als trouwambtenaar is het aan mij om jullie te helpen bij het voorbereiden van een speciaal gedeelte van een mooie trouwdag. Ik ga jullie – op jullie eigen manier – de belangrijkste woorden van die dag laten zeggen: “Ja, ik wil!”

Dit officiële en bijzondere gedeelte van de dag is natuurlijk heel spannend. Jullie staan in de schijnwerpers en staan aan de vooravond van jullie getrouwde leven samen. Ik wil de ceremonie zo leuk en ontspannen mogelijk laten verlopen. De ceremonie luidt het begin in van jullie feestdag, dus het mag best een vrolijk en feestelijk moment zijn. Informeel, met humor en interactie. Jullie wensen en verwachtingen stemmen we af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hebben jullie zelf nog geen concrete plannen gemaakt, dan komen we er met mijn (creatieve) ideeën samen zeker uit!

Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!