Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Om deze huwelijksvoltrekking en de feestelijkheden daaromheen naar wens te laten verlopen, moet vaak ontzettend veel gebeuren. Het kiezen van een trouwambtenaar is daar één van: willen jullie een formele ceremonie of een informele invulling? Willen jullie een sterke persoonlijke tint, met eigen muziek en een intieme toespraak of wordt het meer standaard en houden jullie van kort en krachtig? Zou het leuk zijn als de ambtenaar een aantal gasten speciaal in het zonnetje zet of willen jullie iedereen een algemeen welkom heten? Kortom hoe kan de ambtenaar helpen de gewenste sfeer te scheppen?

Ik zet mij met veel plezier in om samen met jullie als bruidspaar en soms ook met input van familieleden en vrienden een mooie ceremonie samen te stellen. Persoonlijk of met iets meer afstand, lang of kort. Het is mijn doel de huwelijksvoltrekking zo aan te pakken dat zowel de bruid en bruidegom als hun dierbaren zich er in herkennen.

Mijn naam is Margreet Koele-Haverlag. Ik ben geboren en getogen in Nijkerk, getrouwd met een lieve man en moeder van een prachtige tienerzoon.

Voor mij is de huwelijksvoltrekking het ultieme romantische moment, waar ik mij met veel enthousiasme en creativiteit voor inzet. Ik zou het een eer vinden om een bijdrage te leveren aan 'de mooiste dag' van jullie leven.

Een liefdevolle dag toegewenst!

Margreet Koele-Haverlag