Hoe werkt het?

Via deze pagina kunt u direct uw parkeerdagkaarten of uitrijkaarten bestellen. U kunt uw betaling voldoen door middel van iDeal. De kosten bedragen € 4,00 per dagkaart.

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt u automatisch doorgeleid naar de kassa waar u met iDEAL eenvoudig kunt betalen (tenzij u een specifieke vergunning (G1 of G2) heeft. De aangevraagde parkeerdag-/uitrijkaarten worden vervolgens naar het door u opgegeven adres opgestuurd.

Uitrijkaarten

Als u in het centrum (betaald parkeren gebied) woont of een bedrijf heeft zonder een eigen parkeerplaats, heeft u de mogelijkheid om voor uw bezoek een uitrijkaart te kopen (maximaal 27 per bestelling). De uitrijkaart is bestemd voor alle betaald parkeren locaties met slagboom.

Uw bezoek kan met een uitrijkaart de hele dag parkeren op een van deze locaties.

Wanneer uw bezoek bij de slagbomen arriveert, ontvangen zij een parkeerkaart. Bij vertrek hoeven zij niet te betalen bij de betaalautomaat en kunnen zij uitrijden door middel van de uitrijkaart.

Uitrijkaarten zijn zowel bij de receptie van het gemeentehuis als online (zie hieronder) verkrijgbaar en kosten 4 € per stuk.

Parkeerdagkaarten

Als u in het centrum (betaald parkeren gebied) woont of een bedrijf heeft zonder een eigen parkeerplaats, heeft u de mogelijkheid om voor uw bezoek een parkeerdagkaart te kopen (maximaal 10 per bestelling). De dagkaart is bestemd voor alle betaald parkeren locaties zonder slagboom.

Op de parkeerkaart kunt u het kenteken en de datum noteren. De parkeerdagkaart dient zichtbaar op uw dashboard gelegd te worden.

Parkeerdagkaarten zijn zowel bij de receptie van het gemeentehuis als online (zie hieronder) verkrijgbaar en kosten 4 € per stuk.

Specifieke vergunninghouders

Indien u houder bent van een specifieke vergunning (G1/G2) of woonachtig bent in de betreffende vergunninghouderszone, kunt u bij de receptie van het gemeentehuis kosteloos dagkaarten voor uw bezoek krijgen. De dagkaarten zijn alleen te gebruiken in de straat waar de specifieke vergunningszone geldt.