Hoe werkt het?

Via deze pagina kunt u direct uw uitrijkaarten bestellen. U kunt uw betaling voldoen door middel van iDeal. De kosten bedragen € 4,00 per uitrijkaart.

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt u automatisch doorgeleid naar de kassa waar u met iDEAL eenvoudig kunt. De aangevraagde uitrijkaarten worden vervolgens naar het door u opgegeven adres opgestuurd.

Wanneer u in het bezit bent van een Bewonersvergunning Schil, kunt u uw bezoek aanmelden via Parkstart. Meer informatie hierover vindt u op de website van Parkeerservice(externe link)

Uitrijkaarten

Als u in het centrum (betaald parkeren gebied) woont of een bedrijf heeft zonder een eigen parkeerplaats, heeft u de mogelijkheid om voor uw bezoek een uitrijkaart te kopen (maximaal 27 per bestelling). De uitrijkaart is bestemd voor alle betaald parkeren locaties met slagboom.

Uw bezoek kan met een uitrijkaart de hele dag parkeren op een van deze locaties.

Wanneer uw bezoek bij de slagbomen arriveert, ontvangen zij een parkeerkaart. Bij vertrek hoeven zij niet te betalen bij de betaalautomaat en kunnen zij uitrijden door middel van de uitrijkaart.

Uitrijkaarten zijn zowel bij de receptie van het gemeentehuis als online (zie hieronder) verkrijgbaar en kosten 4 € per stuk.