Als u in het centrum (betaald parkeren gebied) woont of een bedrijf heeft zonder een eigen parkeerplaats, kunt u voor uw bezoek bij de receptie in het stadhuis ook maximaal 27 parkeerdag/-/uitrijkaarten kopen. Uw bezoek kan met een parkeerdag-/uitrijkaart de hele dag parkeren op een betaald parkeerplaats. Via de pagina Parkeerdag-uitrijkaarten online bestellen  kunt u direct vijf of tien parkeerdag-/uitrijkaarten bestellen. U kunt dan betalen met iDeal.
Indien u houder bent van een specifieke vergunning (G1/G2), kunt u bij de receptie van het gemeentehuis kosteloos dagkaarten voor uw bezoek krijgen.

De kosten bedragen € 4,00 per dagkaart. De dagkaarten zijn zowel online als bij de receptie van het gemeentehuis verkrijgbaar.

Hoe werkt het?

De parkeerdagkaart kan alleen gekocht worden door vergunninghouders (betaald parkeren vergunning).

Specifieke vergunninghouders (G1/G2)

Wanneer u in het bezit van een G1- of G2 – specifieke vergunninghouders parkeervergunning, kunnen uw bezoekers kosteloos gebruik maken van een dagkaart. De dagkaarten zijn alleen te gebruiken in de straat waar de specifieke vergunningszone geldt.

Wat moet ik doen?

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt u automatisch doorgeleid naar de kassa waar u met iDEAL eenvoudig kunt betalen (tenzij u een specifieke vergunning (G1 of G2) heeft. De aangevraagde parkeer-/uitrijkaarten worden vervolgens naar het door u opgegeven adres opgestuurd.